Laminaat Vloer

Het leggen van laminaat lijkt een makkelijk klusje voor iedereen. Maar waar het op aankomt is de randafwerking. Net even de aansluiting van een hoge plint en de plakplint bij een deur of raamkozijn, dat is waar men de doe het zelf klusser en de vakman van elkaar onderscheiden kan. Door de jarenlange ervaring van de vakmensen van Basisvloeren kunt u er van op aan dat ook de kleinste details tot in de puntjes worden afgewerkt.

Parket Vloer

Parketvloeren is een enorm wijds begrip. Hieronder verstaat men stroken van ca. 65 tot ca. 120 mm breed. Dit kan massief hout, een gelaagde vloer met een toplaag van 4 mm of een gelijmd en gespijkerde tapisvloer zijn. Ook zijn er verschillende motieven mee te leggen zoals visgraat, blokmotief, kubus, of ladderpatroon. Wat betreft massief en tapisvloeren houden wij ons aan de regel: “u vraagt en wij kunnen en willen het graag maken.”

Planken Vloer

“Zwevend” leggen op een ondertapijt of volledig verlijmd op de cementdekvloer: Wat is nou het beste systeem? Dit hangt af van diverse factoren in uw woning. Dat bepalen we in gezamenlijk overleg. Allereerst meten wij het vochtgehalte in uw cementdekvloer zodat we zeker weten dat daar geen problemen uit kunnen ontstaan. Tevens wordt er gecontroleerd of de ondergrond egaal genoeg is om de vloer te kunnen leggen. En zo komen we tot het allerbeste resultaat zodat u jarenlang plezier beleefd aan uw vloer.

PVC Vloeren

Klik PVC vloeren worden op dezelfde manier gelegd en afgewerkt als laminaat. Verlijmde PVC vloeren vereisen een perfect geëgaliseerde ondergrond en ook daarin heeft Basisvloeren de juiste kennis en ervaring. De juiste primer bij de verschillende ondergronden die er zijn, voor de allerbeste hechting van het egalisatiemiddel. Dat is het belangrijkste onderdeel voor het leggen van een PVC vloer. Om jarenlang te kunnen genieten van uw PVC vloer is het essentieel om een goede voorbereiding te realiseren.

Traprenovatie

Het plaatsen van een traprenovatie is een precisieklus. Geduld en ervaring zijn hierbij een allereerste vereiste en bij Basisvloeren vindt u deze vakmensen. Een belangrijke factor is dat eventuele lijmresten goed zijn verwijderd of in ieder geval vlak zijn geschraapt of geschuurd, om er voor te zorgen dat de verlijming van de traprenovatie optimaal gaat worden. Dan gaan we de trap nakijken op krakende treden en of we dat aan de onderkant van de trap kunnen verstevigen. Pas dan gaan we beginnen met het aanbrengen van de traprenovatie, zodat wanneer we weggaan u een compleet gerenoveerde trap heeft zonder gebreken. Een compleet gerenoveerde trap binnen 1 dag is dan ook zeker geen reclame leus van Basisvloeren!!

Vraag uw offerte aan

114

Gemiddelde m² per woning.

48

Gemiddelde aantal pakken.

18

Leveranciers.